tala fou

O le tele o punaoa faʻatau oloa o le gaosiga faʻainisinia o loʻo faʻatumauina i le Pearl River Delta ma Yangtze River Delta region, lea o le numera o le CNC lathe processing manufacturers o se vaega tele foi.E faʻafefea la ona filifili saʻo CNC lathe gaosiga gaosi oloa?Wally masini tekonolosi o le a talanoa ma oe e uiga i:

Muamua lava, aʻo leʻi filifilia le CNC lathe processing factory, e tatau ona tatou malamalama o le gaosiga maualuga o le lathe CNC o loʻo i ai na uiga, faʻafefea ona fausia le tulaga maualuga?

1. E tatau ona vaʻavaʻai muamua le au gaosi lathe CNC ile ata ma le aganuu ole atinaʻe.O le mafuaaga autu e faigata ai ona fausia le aganuu i le alamanuia masini ona o le tulaga lelei o tagata faigaluega e leaga.Afai o se fale gaosi lathe CNC o loʻo i ai se ata lelei i fafo ma aganuʻu tuʻufaʻatasia, e faʻaalia ai o le pulega o atinaʻe e matua faʻalogo lelei, ma e sili ona lelei aʻoaʻoga a le aufaigaluega ma faʻaputuga faʻaleaganuʻu Uiga o faʻatau oloa lelei.

2. O le mea lona lua o le maualuga o le CNC lathe processing factory o le pulega 7S faavae.Pe a faatusatusa i le alamanuia faaeletonika, o le 7S i le gaosiga o masini e sili atu ona faigata ona faatino.Afai o le 7S faʻatulagaina ma faʻasaʻo i totonu o le mafutaga faaleaoaoga e matua lelei lava, e tatau ona tatou faia se galuega sili ona lelei i le vaega o le 7S vaega, faʻapipiʻiina o meafaitino ma faʻatonuga faʻagaioiga E mafai e le au gaosi oloa ona faʻaitiitia le faʻaalia o le tele o mea leaga, o le a sili atu le taimi.

3. Siaki le auiliiliga o le faʻatinoga o le pulega o le atinaʻe, faʻagasologa o upusii, faʻasologa o le tuʻuina atu o poloaiga, faʻagasologa o le atinaʻeina, faʻatonuga lelei ma le faiga o faiga.Afai e ausia tulaga o loʻo i luga, o loʻo faʻaalia ai o le faʻaogaina o le atinaʻe e sili ona lelei ma o loʻo i ai uiga o le gaosiga o lathe CNC maualuga. 

I se upu, sili gaosi lathe CNC maua se ata lelei fafo ma le au pulega matutua, ma o le faagaoioiga umi ua fausia ai se siosiomaga lelei aganuu.Ole va'aiga ole masini volley e mafai ona fesoasoani ile fa'atekonolosi fa'atekonolosi.Matou te faʻamoemoe e avea ma se faʻagasologa mataʻina i le matata o le gaosiga o masini ma saofagā i le faʻafouina ma tekinolosi a Saina.


Taimi meli: Oke-12-2020