tala fou

Mai le vaaiga o le tamaoaiga o le lalolagi, o le tulaga o le gaosiga o masini ma le gaosiga i atunuu eseese e ese, ae o le tele o atunuu o loʻo manatu pea i le gaosiga o masini ma le gaosiga o le gaosiga o gaosiga o le atunuʻu.Ona o le fale gaosi oloa autu o le gaosiga o masini ma le gaosiga o le poutu lea o le gaosiga o fale gaosi oloa a le atunuu, lea e i ai se aafiaga tele i le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu ma le faʻafouina o oloa ma atinaʻe i se tulaga tele Ina ia mafai ona fai atu o le atinaʻeina o le atinaʻeina o pisinisi gaosi oloa. o le gaosiga fa'ainisinia ma le fa'agaioiga e fai si fa'amoemoe.

I le taimi nei, o le tulaga o le gaosiga ma le gaosiga o masini i totonu o le atunuʻu o loʻo mamao lava mai le tulaga o atunuʻu atiaʻe i sisifo.Ole avanoa mo le faʻaleleia o loʻo tele pea, e le lava le saʻo o meafaigaluega, e le lelei le faʻatinoina o meafaitino, ma e leaga le gaosiga o gaosiga, lea e mafua uma ai le gaosiga o masini ma gaosiga.

O a mafuaaga o le maualalo o le gafatia, o le a la le tulaga o iai nei i Saina?

1. Talu mai le 1980s, faʻaosoina e le toe fuataʻiga ma le tatalaina, ua faʻafeiloaʻi e Saina masini gaosiga faʻapitoa ma tekonolosi gaosiga o atunuʻu atinaʻe i sisifo e faʻalauiloa ai le gaosiga o masini i totonu o le atunuʻu ma le faʻagasologa o tekonolosi, ma faʻapipiʻi ai foi pisinisi faʻatasi e atiaʻe.I lalo o le faatosinaga lua o le lelei ma le le lelei, o le maualuga o le gaosiga o masini i totonu o le fale ma le gaosiga ua faʻaleleia, ae o le atinaʻeina o le gafatia o meafaigaluega ua faʻaletonu.

2. O loʻo i ai le tele o pisinisi laiti ma feololo i le gaosiga o masini ma le gaosiga o pisinisi.Pe a faʻatusatusa i nisi o loʻo faʻatupeina mai fafo le tele o masini gaosiga ma le gaosiga o pisinisi, e leai se tauvaga i luga o le tulaga.Pe o le gaosiga o meafaigaluega poʻo tekinolosi ma pulega, e manino lava e sili atu nai lo pisinisi i totonu o le atunuʻu.O le fa'alagolago tele i masini fa'aulufale mai e matua fa'alavelaveina ai le atina'eina o le gaosiga o masini ma le gaosiga o fale gaosi oloa.

I Saina gaosiga 2025, o le sini autu o laasaga e tolu o loʻo faʻatulagaina.O le laasaga muamua o le ulufale atu lea i tulaga o malosiaga gaosi oloa i le 2025, o le laasaga lona lua o le ausia lea o le maualuga o le malosiaga o le gaosiga o le lalolagi i le 2035, ma o le laasaga lona tolu o le ulufale atu lea i le lisi o malosiaga gaosiga o le lalolagi e ala i le malosi atoatoa ina ua i ai le Saina fou. faavae i le selau tausaga.O le mea lea, e faʻapipiʻi tele e Saina le faʻatauaina tele o fale gaosi oloa o gaosiga masini ma gaioiga.I se aotelega, e ui lava e matua faigata lava ona auai i le gaosiga o masini ma le gaosiga, o loʻo i ai le gaosiga o masini ma le gaosiga o pisinisi e gaumativa ma tapunia i aso uma, ae o le a le mou atu le fale gaosi oloa, na o le tele ma sili atu o le lelei o le a maeʻa ma se atinaʻe lelei. o le a fausia.I se upu, i se upu, e leai se faʻamoemoe mo le gaosiga faʻainisinia ma le gaosiga, Ae o le faʻaogaina o masini i tua e leai se faʻamoemoega.

O le mea lea, ina ia avea ma atunuu malosi i le gaosiga ma le gaosiga o masini, e tatau ona tatou faʻaleleia le faiga o le pulega o atinaʻe, faʻafouina ma faʻaleleia le gaosiga ma le gaosiga o meafaigaluega, aʻoaʻo taleni o gaosiga faʻainisinia ma gaioiga, faʻaleleia mea e sili ona lelei, ma fausia se leo. alamanuia filifili o alamanuia gaosiga faavae.


Taimi meli: Oke-12-2020